US Indymedia Global Indymedia Publish About us
Printed from Boston IMC : http://boston.indymedia.org/
Boston.Indymedia
IVAW Winter Soldier

Winter Soldier
Testimonies
Brad Presente

Other Local News

Spare Change News
Open Media Boston
Somerville Voices
Cradle of Liberty
The Sword and Shield

Local Radio Shows

WMBR 88.1 FM
What's Left
WEDS at 8:00 pm
Local Edition
FRI (alt) at 5:30 pm

WMFO 91.5 FM
Socialist Alternative
SUN 11:00 am

WZBC 90.3 FM
Sounds of Dissent
SAT at 11:00 am
Truth and Justice Radio
SUN at 6:00 am

Create account Log in
Comment on this article | View comments | Email this article | Printer-friendly version
News ::
L'organització neonazi España2000 està darrere de l'agressió al company de Gràcia
20 Aug 2004
L'organització neonazi España2000 està darrere de l'agressió al company de Gràcia x Agències / Indymedia ACP - [19.08.04 - 17:56] El detingut i principal sospitós es va desplaçar directament des de València per a realitzar l'agressió .
Comenta notícia | Veure comentaris | Envia per mail aquest* Notícia
Notícies :: antifeixisme / antifascismo / antifascism
L'organització neonazi España2000 està darrere de l'agressió al company de Gràcia[Català/Castellano]
20 ago 2004 04:31:02
Modificat: 04:45:40
Clica la imatge per una versió més gran

levantina_assassina.jpg
L'organització neonazi España2000 està darrere de l'agressió al company de Gràcia
x Agències / Indymedia ACP - [19.08.04 - 17:56]

El detingut i principal sospitós es va desplaçar directament des de València per a realitzar l'agressió .

Els mitjans oficials tractaran d'enterrar la notícia ratllant-la de "batussa entre radicals": nosaltres devem denunciar la relació existent entre l'agressor i españa2000 i la relació d'aquesta última amb les autoritats del govern de la Generalitat Valenciana.


EXTRet D´ACP
Sobre l'agressió neonazi a Gràcia
Per kdick


Amplie la notícia de l'agressió en les festes de Gràcia.

En la notícia que vaig publicar unes vuit hores després de l'agressió en Gràcia per un grup de neonazis a un jove, em nego a qualificar-li amb cap etiqueta (okupa, radical, etcètera), es van produir una sèrie de preguntes en el fòrum de la notícia.

Dono aquí algunes claus, com testimoni presencial dels fets (encara que van ser molts els quals van presenciar aquests actes de salvatgisme criminal, els quals van ser transmesos immediatament a la policia nacional).

1. El skin detingut era d'ideologia, si a això se li pot cridar així, neonazi doncs va cridar diversos heil, heil, heil, amb el braç fent clarament la salutació feixista. Per altra banda tota la seva estètica era completament la d'aquest tipus de personatges (sé que hi ha skins d'esquerres per si algú ho puntualitza).

2. La brutalitat de l'agressió va ser increible per part dels nazis. Des del meu punt de vista crec que encara que els companys del jove agredit es van defensar, com és lògic, la violència dels nazis era immensament superior.

3. Des d'aquí denuncio l'eficàcia dels serveis del 061 de Barcelona, van trigar moltíssim a arribar i tots els allí congregats vam pensar que el jove o estava mort o estava a punt de morir. La impotència va ser horrible. Aquest servei va ser avisat immediatament i va trigar de 15 a 20 minuts a arribar.

4. Vull dir que la policia en aquest cas concret, al meu judici i pel que es, va tenir una actitud bastant bona. Prova d'això és que malgrat que els nazis van fugir aquesta mateixa nit van ser detinguts malgrat que l'agressor ni tan solament era de Barcelona (va vindre de València).

5. També vull aplaudir la decisió de la fiscalia de demanar presó sense fiança cap a l'agressor i l'acceptació de tal fet pel jutge.

6. El comportament de tots els quals presenciem l'agressió va ser intachable, gairebé tota la gent que va presenciar aquests fets es va bolcar a prestar el seu suport per a declarar o donar dades que van permetre les detencions.

Per descomptat, ara cal esperar a veure que passa, a veure com es desenvolupen els fets i a veure com actua la maquinària de la policia i la justícia (de moment al meu entendre van pel bon camí).

Per favor, no més violència, veure a aquest jove agonitzant sobre un immens toll de sang és una mica impossible d'oblidar.


EXTRET DEL DIARI LAS PROVINCIAS

SUCCESSOS

València

Un jove valencià, entre els sis skins detinguts per acoltellar a un okupa

La policia ho considera un dels liders de l'agressió a Barcelona


A. CHECA/ VALÈNCIA

Un jove veí de València es troba entre els sis skins detinguts per la policia a Barcelona com presumptes autors del apunyalament d'un okupa en el barri de Gracia, segons van confirmar a LAS PROVINCIAS fonts pròximes al cas. Els investigadors consideren al valencià suposat “lider i l´instigador” de l'atac a la víctima, que roman “estable dintre de la gravetat” en l'hospital Vall d´Hebron de Barcelona.

L'agressió es va produir en la matinada del diumenge en la confluència dels carrers Gran i Príncep d'Astúries, on un grup d´okupes celebraven una “festa alternativa”, segons les fonts.

Un grup de skins, armats amb “cadenes i punys americans”, segons van indicar a Efe persones properes a la víctima, van començar a enfrontar-se als okupes. El jove ferit va ser agredit en el coll amb una fulla de ganivet inserida en un mànec de fusta.

Després de la baralla van ser arrestats vuit joves a Barcelona. Dos d'ells van quedar en llibertat. La resta, entre els quals es troba el valencià, van passar ahir a la disposició del jutjat de guàrdia de la ciutat condal.

Antecedents per agressions

Les fonts van indicar que diversos dels radicals arrestats posseïen ja antecedents penals per altres agressions amb arma blanca en el barri La Sagrera.

No obstant, les fonts no van saber precisar si el jove valencià es troba entre els presumptes autors d'aquests atacs soferts per veïns d'aquest districte l'any passat.

-------------------------------------------------

La organización neonazi España2000 está detrás de la agresión al compañero de Gràcia

x Agencias / Indymedia ACP - [19.08.04 - 17:56]
El detenido y principal sospechoso se desplazó directamente desde Valencia para realizar la agresión .

Los medios oficiales tratarán de enterrar la noticia tachándola de "trifulca entre radicales": nosotrxs debemos denunciar la relación existente entre el agresor y españa2000 y la relación de ésta última con las autoridades del gobierno de la Generalitat Valenciana.


EXTRAIDO DE acp
Sobre la agresión neonazi en Gràcia
Por kdick

mplio la noticia de la agresión en las fiestas de Gràcia.
En la noticia que publiqué unas ocho horas después de la agresión en Gràcia por un grupo de neonazis a un joven, me niego a calificarle con ninguna etiqueta (okupa, radical, etcétera), se produjeron una serie de preguntas en el foro de la noticia.

Doy aquí algunas claves, como testigo presencial de los hechos (aunque fueron muchos los que presenciaron estos actos de salvajismo criminal, los cuales fueron transmitidos inmediatamente a la policía nacional).

1. El skin detenido era de ideología, si a eso se le puede llamar así, neonazi pues gritó varios heil, heil, heil, con el brazo haciendo claramente el saludo fascista. Por otra parte toda su estética era completamente la de este tipo de personajes (se que hay skins de izquierdas por si alguien lo puntualiza).

2. La brutalidad de la agresión fue increible por parte de los nazis. Desde mi punto de vista creo que aunque los compañeros del joven agredido se defendieron, como es lógico, la violencia de los nazis era inmensamente superior.

3. Desde aquí denuncio la eficacia de los servicios del 061 de Barcelona, tardaron muchísimo en llegar y todos los allí congregados pensamos que el joven o estaba muerto o estaba a punto de fallecer. La impotencia fue horrible. Este servicio fue avisado de inmediato y tardó de 15 a 20 minutos en llegar.

4. Quiero decir que la policia en este caso concreto, a mi juicio y por lo que se, tuvo una actitud bastante buena. Prueba de ello es que pese a que los nazis huyeron esa misma noche fueron detenidos pese a que el agresor ni tan siquiera era de Barcelona (vino de Valencia).

5. También quiero aplaudir la decisión de la fiscalía de pedir prisión sin fianza hacia el agresor y la aceptación de tal hecho por el juez.

6. El comportamiento de todos los que presenciamos la agresión fue intachable, casi toda la gente que presenció estos hechos se volcó en prestar su apoyo para declarar o dar datos que permitieron las detenciones.

Por supuesto, ahora hay que esperar a ver que pasa, a ver como se desarrollan los hechos y a ver como actúa la maquinaria de la policia y la justicia (de momento en mi opinión van por el buen camino).

Por favor, no más violencia, ver a ese joven agonizando sobre un inmenso charco de sangre es algo imposible de olvidar.

EXTRAIDO DEL DIARIO LAS PROVINCIAS
SUCESOS
Valencia
Un joven valenciano, entre los seis skins detenidos por acuchillar a un okupa
La policía lo considera uno de los cabecillas de la agresión en Barcelona

A. CHECA/ VALENCIA
Un joven vecino de Valencia se encuentra entre los seis skins detenidos por la policía en Barcelona como presuntos autores del apuñalamiento de un okupa en el barrio de Gracia, según confirmaron a LAS PROVINCIAS fuentes próximas al caso. Los investigadores consideran al valenciano supuesto “cabecilla e instigador” del ataque a la víctima, que permanece “estable dentro de la gravedad” en el hospital Vall Hebron de Barcelona.

La agresión se produjo en la madrugada del domingo en la confluencia de las calles Gran y Príncipe de Asturias, donde un grupo de okupas celebraban una “fiesta alternativa”, según las fuentes.

Un grupo de skins, armados con “cadenas y puños americanos”, según indicaron a Efe personas cercanas a la víctima, comenzaron a enfrentarse a los okupas. El joven herido fue agredido en el cuello con una hoja de cuchillo insertada en un mango de madera.

Tras la reyerta fueron arrestados ocho jóvenes en Barcelona. Dos de ellos quedaron en libertad. El resto, entre los que se encuentra el valenciano, pasaron ayer a disposición del juzgado de guardia de la ciudad condal.

Antecedentes por agresiones
Las fuentes indicaron que varios de los radicales arrestados poseían ya antecedentes penales por otras agresiones con arma blanca en el barrio La Sagrera.

No obstante, las fuentes no supieron precisar si el joven valenciano se encuentra entre los presuntos autores de esos ataques sufridos por vecinos de dicho distrito el año pasado.
Mira també:
http://www.lahaine.org/b2/articulo.php?p=4146&more=1&c=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'organització neonazi España2000 està darrere de l'agressió al company de Gràcia[Català/Castellano]
20 ago 2004 05:02:29
ooooh ja funciona indymedia bcn! després d tot el dia esperant! a indy eh ja s'estaven emparanoiant jeje felicitats a tothom q ha treballat xq això funcioni, s'ha trobat molt a faltar

This work is in the public domain
Add a quick comment
Title
Your name Your email

Comment

Text Format
Anti-spam Enter the following number into the box:
To add more detailed comments, or to upload files, see the full comment form.

Comments

Re: L'organització neonazi España2000 està darrere de l'agressió al company de Gràcia
20 Aug 2004
Il Nazismo est una reaccion contre la filosofia idiotica Socialista, une pretexto Communisto. Usa il Ingles. Stamos en Amerika.